Waar vindt u ons?

Adres Kerk: Brink 89, 7411 BX Deventer

Heeft u vervoer nodig naar een kerkdienst of een andere bijeenkomst van onze gemeenten, probeert u dan iemand met een auto die niet te ver van u weg woont te bellen - de kerkenraad geeft u desgewenst graag advies!

Het moet altijd mogelijk zijn dit samen te regelen. Komt u met eigen auto, let u dan op wie bij u in de buurt slecht ter been is!

Parkeren op de Brink

In juli van dit jaar zijn er in de gemeente Deventer nieuwe regels ingegaan t.a.v. van het parkeren in voetgangersgebieden. Dit betekent voor onze geloofsgemeenschap dat wij geen vergunning meer krijgen voor ontheffing van het verbod op parkeren in het voetgangersgebied.
Uiteraard zijn wij tegen deze beslissing van de gemeente in beroep gegaan.Dit betekent dat zolang deze procedure loopt er niet meer op zondagmorgen voor de kerk geparkeerd kan worden.
Voor diegenen die in het bezit zijn van een invalidenparkeerkaart is de dichtstbijzijnde parkeerplaats achter de Waag. Bij navraag bij de gemeente is ons gebleken dat wij ook geen vergunning kunnen krijgen om op zondagmorgen de Brink op en af te rijden. Het bestuur betreurt ten zeerste dat wij de ontheffing van het verbod op parkeren voor de kerk niet meer krijgen, maar wij doen ons uiterste best om hiervoor weer in aanmerking te komen. Wij zullen u van het vervolg van deze procedure op de hoogte houden.

Rolstoel
In de hal van de kerk staat een rolstoel, waarmee u de Mennozaal en de kerkzaal in kunt rijden.

 

Bekijk ook de plattegrond:


Grotere kaart weergeven

 

 

---- Gewijzigd op 2-10-2015 ----